ГРАД КРАЉЕВО УЛАЖЕ У СЕОСКИ ТУРИЗАМ

2

РУДНО – Домаћинства која се баве сеоским туризмом, ускоро ће моћи да конкуришу за доделу средстава  за развој сеоског туризма на руралном подручију града Краљева.


Градоначелник Краљева Др. Предраг Терзић, јуче је у обиласку домаћинстава која се баве сеоским туризмом (са територије града Краљева) посетио и Рудно. Циљ посете, био је да се власници домаћинстава упознају са намером града да се из буџета определи  8 милиона динара за развој сеоског туризма. Право ућешћа на конкурску имаће сва регистрована домаћинства, која се баве овим видом туризма и чије пројекте одобри комисија.

На територији Рудна постоји неколико, веома успешних сеоских домаћинстава која се годинама баве овим видом туризма што позиционира ово место међу водеће на територији града Краљева.

новији страији највише гласова
Обавештење
Prhnula sova Kragujevac
Гост
Prhnula sova Kragujevac

Bio bi i red . Država je dala asfalt , priroda se izrazila na najlepši način , meštani su izrazili dobru volju i iskazali veličinu svog gostoprimstva.Pre 40 godina kragujevčanin Kale je predskazao skijaške žice na Radočelu.Svi po malo i biče bolje.

Anonymouse
Гост
Anonymouse

Napokon nesto lepo i normalno da se desava u opstini Kraljevo,neka pozitivna stvar,svaka cast za ovo.