2 C
Kraljevo
уторак, 18. јануара 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ГРАД КРАЉЕВО УЛАЖЕ У СЕОСКИ ТУРИЗАМ

  - маркетинг -

  РУДНО – Домаћинства која се баве сеоским туризмом, ускоро ће моћи да конкуришу за доделу средстава  за развој сеоског туризма на руралном подручију града Краљева.


  Градоначелник Краљева Др. Предраг Терзић, јуче је у обиласку домаћинстава која се баве сеоским туризмом (са територије града Краљева) посетио и Рудно. Циљ посете, био је да се власници домаћинстава упознају са намером града да се из буџета определи  8 милиона динара за развој сеоског туризма. Право ућешћа на конкурску имаће сва регистрована домаћинства, која се баве овим видом туризма и чије пројекте одобри комисија.

  На територији Рудна постоји неколико, веома успешних сеоских домаћинстава која се годинама баве овим видом туризма што позиционира ово место међу водеће на територији града Краљева.

  - маркетинг -

  2 коментара

  2 Коментари
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Prhnula sova Kragujevac
  Prhnula sova Kragujevac
  5 године пре

  Bio bi i red . Država je dala asfalt , priroda se izrazila na najlepši način , meštani su izrazili dobru volju i iskazali veličinu svog gostoprimstva.Pre 40 godina kragujevčanin Kale je predskazao skijaške žice na Radočelu.Svi po malo i biče bolje.

  Anonymouse
  Anonymouse
  5 године пре

  Napokon nesto lepo i normalno da se desava u opstini Kraljevo,neka pozitivna stvar,svaka cast za ovo.

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -