ИЗ БЕЧА У РОДНЕ БАРЕ БИЦИКЛОМ ЗА ПОМОЋ УНИ БИХОРАЦ

3

На дан Св. Тројице Милорад Чешљарац бициклом је кренуо из Беча у своје родне Баре код Ушћа  на руту дугу 804 км како би промовисао здрав начин живота и помогао малој Уни Бихорац из Краљева.


Мала Уна рођена је у јуну 2013. године и већ на почетку живота се суочила са проблемима које јој је судбина наменила – дијагностификован јој јередак облик артрогрипозе и срчана мана. У првих месец дана добила је сепсу и борила се за живот, а већ по изласку из болнице морала је започне са константним терапијама у рехабилитационим центрима. Нажалост, ту се здравствени проблеми ове девојчице не завршавају. Уни је након неког времена откривено и тешко оштећење слуха.

Да би Уна оздравила неопходна су јој бањска лечења, логопедски третмани, као и рехабилитација у рехабилитационом центру “Ренона”. Породица нема финансијске могућности да плати лечења која су малој Уни непоходна и апелује на све који су у могућности да помогну њиховом детету.

Упркос свим проблемима, Уна је весела девојчица, која воли да се дружи. Изузетно је хабра и упорна, а пре свега чврста у намери да се избори за своје здравље.

“Ту се прича не завршава… У њој можемо учествовати сви! У жељи да испуним свој сан, моја вожња осим што ће промовисати здрав начин живота, биће и хуманитарног карактера. Желим помоћи малој Уни из Краљева.  У нади да ћемо допринети бољем животу наше малене Уне Бихорац, носићу мајице на којима људи могу видети број текућег рачуна на који могу уплатити свој новац као и број на који могу послати СМС. Као звездин навијач овом приликом позивам све звездаше, партизановце а и навијаче свих осталих клубова да се солидаришемо.” – каже Милорад.

За више информација на који начин можете допринети можете пронаћи на следећем линку: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/174/una-bihorac 

Потребна нам је ваша добра воља, уколико нисте у могућности да допринесете финансијски, можете поделити ову објаву или пренети породици, пријатељима, колегама… Свака ваша активност може допринети да заједно урадимо дивну ствар!

ПОМОЋ ЗА УНУ ❤

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Biljana Milosavljevic

BRAVOOOOO !!!

Mica Dugalić

Bravo MIki!!!!

Mile Koki

Respect Miki