ИЗ РАШКЕ АУТОБУСОМ ДО КОПАОНИКА, КРАЉЕВА, КРАГУЈЕВЦА, БЕОГРАДА ЗА 1,00 ДИНАР!

7

МАРКЕТИНГ – Кавим Рашка – онлине аутобуске карте по цени од 1,00 динар! Могуће!


Најсигурнија и најјефтинија веза Рашког округа са Београдом, Крагујевцом, Новим Пазаром, Копаоником, Нишом и бројним другим местима обезбеђена је сарадњом превозника КАВИМ РАШКА АД и фирме ТЕРОПЛАН. Продаја онлине карата по динамичким ценама успешно фунционише више од годину дана и сваког дана више десетина путника користи погодности које онлине куповина аутобуских карата пружа.

КАВИМ РАШКА АД свакодевно саобраћа на релацији Рашка -> Београд по цени већ од 499,00 динара и то у више термина  7:00, 13:30, 15:20 и 17:15 часова, а за повратак можете бирати између следећих термина: Београд -> Рашка  07:00, 09:30, 12:00 и 17:00 часова по истој цени.

Kavim Raška 2

Teroplan Studenica 1

Карта на релацији Рашка -> Ушће са кошта свега 89,00 динара.

Teroplan Studenica 2

Карта на релацији Рашка -> Копаоник кошта свега 119,00 динара.

Teroplan Studenica 3

Предности онлине карте су вишеструке: најнижа цена, куповина од куће, резервација места у аутобусу на време, отказивање карте или промена датума и времена поласка до 2 сата пред полазак.

Карте су доступне на сајту превозника www.kavim-raska.rs  где можете пронаћи тачне редове вожње, ценовник и остале актуелности. Посебно скрећемо пажњу да ће ускоро на сајту једном недељно бити постављан промотивни код који ће омогућити најбржем путнику путовање на било којој релацији по цени од свега 1,00 рсд!

Фирма Тероплан сарађује и са великим бројем других превозника, а комплетну понуду полазака и цена онлине карата можете видети на сајту teroplan.rs. Карте је могуће купити 24х пре поласка, а за додатне информације можете се обратити путем мејла karte@teroplan.rs , ФБ стране или телефона 066.430.833

0 0 vote
Article Rating
7 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Milka Danilovic

Koliko iz beograda nazad

teroplan.rs

Poštovani na koju konkretno relaciju mislite? Ukoliko mislite na relaicju Raška->Beograd cena karte za jedan pravac počinje već od 499,00 rsd. Po istoj ceni možete kupiti kartu na relaciji Beograd->Raška. Za sve potrebne informacije kontaktirajte naš korisnički centar 066/430833

Milka Danilovic

teroplan.rs zahvaljujem se na odgovoru ziveli mi

Ivan Zivkovic

Neka me neko ustipne da se uverim da ne sanjam

Живковић Драган

Како за 1 динар

teroplan.rs

Poštovani uskoro kreće akcija sa kartama za 1 rsd u saradnji sa prevoznikom Kavim Raška. Pratite sajt prevoznika kako bi bili informisani sa aktuelnim povoljnostima.

Ја сам из Рашке.укуцајте ми молим вас њихов сајт