ЈЕФТИНЕ АУТОБУСКЕ КАРТЕ

1
- рекламе -

Из Рашке и Краљева до Немачке за само 29€!


Портал са најјефтинијим онлине аутобуском картама www.teroplan.rs нуди велики избор конекција на домаћим и међународним линијама.

Teroplan Nemačka od 29E feb 2019 1
Представљамо вам конекције до „обећане земље“ – Немачке. Немачка као једна од најразвијенијих земаља Европсек Уније, држављанима Србије увек је била интересантна како за туризам тако и за живот и рад, па зато није зачуђујућ званични податак да у овој земљи живи и ради преко 200000 наших држављана.
Уколико желите да путујете до Немачке, Тероплан.рс и превозник Гамекс вам нуде чак 7 редовних полазака сваке седмице а цене карата крећу већ од 29€!
Конекција до Дрездена и Берлина починје да саобраћа 2. марта а поласци ће се одвијати уторком, средом и суботом у 10:20 часова из Рашке. Повратак из Берлина можете планирати средом, четвртком и суботом са поласком у 8 часова. Промотивна цена онлине карте креће већ од 29€!
Teroplan Raška Berlin feb 2019
По промотивној цени већ од 39€ можете стићи до Хама, Дортмунда, Есена, Дуизбурга, Дизелдорфа, Келна, Мајнца, Франкфурта, Манхајма, Хајлброна, Штутгарта, Улма и Минхена. Поласци из Рашке се одвијају средом и суботом у 17:30 док је повратак резервисан за уторак и петак.
Teroplan Raška Dortmund feb 2019
За све конекције на којима желите да путујете преглед редова вожње, промотивних цена, као и куповину карте можете обавити са било ког паметног уређаја – мобилни телефон, таблет или лаптоп и са било ког места – од куће, са посла, факултета, кафића итд.
За све додатне информације можете контактирати кориснички центар путем броја телефона 066430833, имејла kartе@teroplan.rs и Фејсбук странице teroplan.rs
Срећан пут!

- рекламе -
- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТШКОЛЕ У ГОКЧАНИЦИ ПРЕСТАЈУ СА РАДОМ ОД НАРЕДНЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ
СЛЕДЕЋА ВЕСТФОРМИРАН САВЕЗ ПОЉОПРИВРЕДНИХ УДРУЖЕЊА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Marko Aleksić

Ja do Ivanjice