“ЛЕПО ИЗГЛЕДА ПОГЛЕД СА РАДОЧЕЛА”

0
- рекламе -

ЈУЧЕРАШЊОМ ПОБЕДОМ ФУДБАЛЕРИ СТУДЕН ВИТЕЗА ИЗ СТУДЕНИЦЕ ИЗБИЛИ СУ НА ВРХ ТАБЕЛЕ ГРАДСКЕ ЛИГЕ КРАЉЕВО


Јучерашњом веома важном победом у Краљеву над екипом Стара Чаршија (0:2), студенички фудбалери након 18. кола избили су на врх табеле Градске лиге Краљево. Одлични резултати током јесењег дела првенства настављени су и у пролећном делу где су Студеничани забележили свих пет победа.

- рекламе -

“Наставили смо тамо где смо стали, и полако идемо ка нашем циљу. На добром смо путу да га и остваримо. Имамо одличну екипу, добру атмосферу и дружење која се преноси и на терен. Сви у клубу дајемо свој максимум и доприносимо  овоме. Једноставно, уживамо у свему овом  нарочито од јуче када смо на врху табеле.” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Владан Станимировић вођа екипе.

Такмичење у Градској лиги Краљева полако улази у последњу четвртину и предстоје велике борбе за сами врх табеле  који доноси и пласман у Међуопштинску лигу. Неколико клубова претендује на ту позицију и у наредним колима очекује се расплет. Свако наредно коло доноси важне утакмице за све клубове и биће доста занимљиво видети исход.

Фудбалери Студен Витеза тренутно су у најбољој позицији и како кажу “планирају ту и да остану” јер  лепо је бити на врху како у шали наводе “Леп је поглед са Радочела”.

- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТСКИЈАЊЕ НА КОПАОНИКУ ЗА ВРЕМЕ ПРАЗНИКА
СЛЕДЕЋА ВЕСТРАСПОРЕД БОГОСЛУЖЕЊА У СТРАСНОЈ СЕДМИЦИ У МАНАСТИРУ СТУДЕНИЦА