МЕДВЕД ПРИЧИНИО ВЕЛИКУ ШТЕТУ У ЂАКОВУ

8
- рекламе -

ЂАКОВО – У домаћинству Винке Павловић из села Ђаково код Студенице медвед је ноћас  у штали напао овце и козе.


Да невреме и обилни пљускови који већ данима трају у студеничком крају не праве једини проблеме, побринула се и мечка која је ноћас у домаћинству Винке Павловић из села Ђаково направила велику штету заклавши јој три козе.

- рекламе -

Медвед је нешто после поноћи упао у шталу од дрвета, која је и споља и изнутра окована даскама и том приликом заклао три козе које су се налазиле унутра,  док су овце прошле нетакнуто у истој штали одвојене у другом делу.

“Мајка је преплашена и ми смо данас и њу и овце склонили код мене у Лопатницу јер она више не сме горе да живи” – каже за Студеница Online, Ана Ђогатовић ћерка Винке Павловић из Ђакова.

Мечка је дошли из правца засеока Богојевићи, кажу комшије који су јутрос  видели трагове, поломила дрвену шталу и направила штету.

“Пријавили смо штету ловачком удружењу и они су нам рекли да позовемо полицију који су одмах изашли на лице места,  сликали и сачинили записник” – каже за наш портал Ана.

Винка Павловић је живела сама у селу Ђаково јер је пре неколико година несрећним случајем изгубила једну ћерку,  инвалид је и  социјални корисник.  Козе је гајила ради млека и  здравствених проблема.

- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТЈАКО НЕВРЕМЕ УНИШТИЛО ПУТЕВЕ И У ЛОПАТНИЦИ
СЛЕДЕЋА ВЕСТПРОГЛАШЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У СТУДЕНИЧКОМ И ИБАРСКОМ КРАЈУ
0 0 votes
Article Rating
8 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola Sremuš

Toliki silni lovci zanju samo da lelemudaju dok mecke hoce da nas pojedu?

Milanko Petrovic

?

LJUBA

Da l ko zna u kojem pravcu je otišla.

Sanja Matovic

Svi su zaštićeni osim nas ljudi strašno brate

Divna Ilic

Sto se malo ne prošeta do skupstine ala bi se omrsio???????

Dragana Jovicic

Ccc sta je sa tolikim lovcima zaspali?

Vladan Pavlovic

Zabranjen je lov na medvede

Milan Terzic

Jadan ovaj narod, mecke ce bre da nas pojedu. Svi su zasticeni, i medvedi, psi, manjine… Jedino posteni covek, seljak, domacin, ne sme prstom da mrdne.