НА ЈАВНОМ УВИДУ НАЦРТ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА МАНАСТИРА СТУДЕНИЦА

1

Од 1. априла, министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, огласило је јавни увид у нацрт Просторног плана подручја посебне намене манастира Студеница  како и извештај о стратешкој процени утицаја овог плана на животну средину.


Из ресорног министарства саопштено је да ће ова два важна планска документа бити на јавном увиду до 30. априла. Правна и физичка лица увид у документацију могу остварити у овом периоду на интернет страници Mинистарства саобраћаја и инфраструктуре  као и згради скупштине града Краљева и   општине Ивањица.

Јавна презентација одржаће се 12. априла у 12.00 часова у сали градске управе града Краљева (средњи улаз)  а јавна седница  биће одржана по завршетку Комисије за јавни увид 17. маја, такође у Краљеву.

Примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја могу се доставити и директно ресорном министарству, Сектор за просторно планирање и урбанизам, Немањина 22  – 26, Београд.

Физичка и правна лица која су у току трајања јавног увида буду поднели примедбе у писаном облику, могу присуствовати јавној седници и образложити своје ставове.

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Ivanka Tasic

????????????