НА ОТВАРАЊУ ПРОЛЕЋНОГ ДЕЛА СЕЗОНЕ ИГРАЋЕ СЕ КОМШИЈСКИ ДЕРБИ

0

СТУДЕНИЦА – Наредног викенда (9.априла) стартује пролећни део фудбалског првенства у II градској лиги ФСРО – група “Ибар”. Дерби кола игра се већ на старту где ће снаге одмерити екипе из Студенице и са Рудна.


Након зимске паузе пролећни део II градске лигe  Фудбалског Савеза Рашког Округа стартује наредног викенда. Дерби кола играће се у Студеници, где ће снаге одмерити екипа  домаћина Студен Витез и гости са Рудна екипа Минерал 2015.

Добре партије из јесењег дела првенства фудбалери са Рудна желе да наставе и у пролећном делу сезоне како би се сачували лидерску позицију на којој се тренутно налазе и тако испунили свој овогодишњи циљ а то је да наредне сезоне играју у вишем рангу такмичења. Са друге стране, екипа Студен Витеза настојаће да у пролећном издању поправи бледи утисак из јесењег дела првенства и тако заузме што вишу позицију на првенственој табели на крају сезоне. Да подсетимо, фудбалери Минерала 2015 су у првом делу сезоне на Рудну декласирали комшије из Студенице резултатом 6:1.

Почетак утакмице заказан је за 16.30 часова на фудбалском игралишту “Лука” у Студеници.

ПРЕДХОДНА ВЕСТПРОТИВГРАДНЕ СТРЕЛЦЕ ФИНАНСИРАЋЕ И ГРАД
СЛЕДЕЋА ВЕСТПИОНИРИ РАДНИКА УСПЕШНО ОТВОРИЛИ ПРОЛЕЋНИ ДЕО