НАЈАВА МАНИФЕСТАЦИЈЕ “ВАСКРШЊИ ДАНИ У СТУДЕНИЦИ” (ВИДЕО)

11

И ове године у Студеници  одржаће се културно-спортско-туристичка манифестација “Васкршњи дани у Студеници”.


У дане великог хришћанског празника Васкрса и ове године у Студеници,  по други пут  биће одржана Културно-спортско-туристичка манифестација “Васкршњи дани у Студеници”.  Манифестација започета прошле године, сад већ традиционално  по други пут биће одржана на Васкрсни понедељак 29. априла 2019. године.

Основна идеја манифестације је дружење и забава, како старих тако и младог становништва студеничко – ибарског краја. Како најављују организатори, Удружење грађана “Студеница” и ФК “Студен Витез” и ове године све посетиоце очекује богат културно  спортски програм.

Од ове године, манифестација ће имати и хуманитарни карактер  тако ће комплетан догађај  имати још већи значај.

Тим поводом данас је у Студеници одржан састанак организационог одбора манифестације.

“Данас смо имали састанак организационог одбора и договарали смо око организације предстојеће манифестације. Предвидели смо спортски програм, биће ту ветерана биће пионира, биће сениора, такође смо предвидели  учешће фолклора и на крају главни догађај такмичење у туцању јаја” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Славољуб Младеновић из организационог одбора.

Организатори истичу да им је жеља  да направе један препознатљив догађај  у овом крају, који ће постати традиционални и препознатљив у овом делу Србије а и шире и позивају све госте да посете Студеницу и узму учешће у манифестацији.

 

0 0 vote
Article Rating
11 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Milan Jovanović

Bravo, svaka čast. Konačno nešto lepo i iz Studenice. Puno uspeha u organizaciji.

Mladomir Dragojlovic

Bre burazeru iz studenice ja sve lepo nego nema ko da podrzi to malo naroda stoje ostalo selasu pusta samo babe i starci zalosno

Milan Jovanović

A gde vam je omladina gospodine?! Zašto su vam deca pobegla u gradove. Zašto su pobegli od njive i motike. Šta rade u Kraljevu? Gde za 20 000 u Leoniju?! Zašto se devojke sa sela udaju u gradove a neće u selo. Šta ste vi kao meštani preduzeli da nešto uradite, sprečite propadanje Studenice. Nego ste svi još podržavali decu govoreći im da beže. Nije vama gore niko kriv, sami ste krivi za propast toga kraja.

Studenko Studeničić

Mladomir Dragojlovic Milan Jovanović Studenicu su upropastili Studeničani! Niko nama nije kriv.

Mladomir Dragojlovic

Nebise ja bas sva. Slozino dali vi mislite da neko treda da zivi u tim planinskim selima bez puteva i bez icega da radi i15sati dabi jeo sira i leba dokle gospoda u kralevu svake godine razvaluju ii prave iste ulice za beograd da ne pricamo pa .nema vise glupe omladine niko nije blesav pa dragii prijatelu kad tako lepo mislic cudo ne dodes da gor zivis ima dabe da nades kucu i ze.lu samo da znas nema struja prodavnica na 8 km i Utobus lisica nosi postu pa ko voli nek izvoli

Milan Jovanović

Mladomir Dragojlovic Te što razvaljuju ulice po sto puta smo mi birali. Nisu oni sami tu. A kako vi živite i dalje u selu a omladina neće da se muči. Da je vise naroda možda bi i nešto uradili i gore nego nema ko da potraži, pokrene. Za to su vam krive Mesne zajednice koje ste isto vi birali. Niko ništa ne radi samo se kuka kako nema? Ne pada ništa sa neba. Neće vama niko ništa u Studenicu da donese i da dok se vi sami gore ne pokrenete. Zašto bar ta omladina koja je pobegla odozgo ne uradi… Прочитај више »

Mladomir Dragojlovic

Koje blesav da muze krave da pravi sir i kajmak kg sira150 dinara malina bila 80 dinara pa i deje tu neka zarada jati kazem nije omladina vise blesava

Milan Jovanović

Mladomir Dragojlovic Tako je nažalost, država sistematski uništava selo. Imam par prijatelja odozgo i često sam gore. Studenica je jedan prelepi kraj koji nažalost netaje. Ali nekako je narod gore lenj i nezainteresovan da bilo šta uradi, pokrene, organizuje se. Ovo je super ideja i svak čast što se pravi za Vaskrs.

Mladomir Dragojlovic

Daba burazeru moze taj narod da bilo sta pokrece nema drzava sluka za selo i i selaka lepoje to stoste cesto gore znate sve kako narod zivi jasam iz studenice i napustijosam sve 22 kektara zemle mnogo lepe i kuce nemogu vise da radim badava

Studenko Studeničić

Biće kao i uvek u Studenici. Više će njih odma skočiti da opstruiraju i gledaju da na sve načine upropaste i omalovaže ovo nego onih koji će da nešto pomognu oko organizacije. Tako je uvek bilo kod nas.

Studeničanin

Jedna lepa manifestacija u začetku koja ima za cilj da u narednom periodu preraste u jedan prepoznatljiv brend ovog kraja. Bravo za ideju.