НИШТА ОД ОТВАРАЊА ГИМНАЗИЈЕ У УШЋУ – ДЕЦА ИПАК ВИШЕ ВОЛЕ КРАЉЕВО!?

2
- рекламе -

УШЋЕ – Отварање издвојеног одељења краљевачке гимназије општег типа које је било планирано за почетак ове школске године ипак неће бити реализовано.


Од идеје многих,  да се од ове школске године у Ушћу отвори издвојено одељење краљевачке гиманзије општег типа и тако млади остану у свом родном месту а да притом и буџет родитеља остане неокрњен сувишним издацима, неће бити ништа. На састанку који је почетком месеца јуна одржан у основној школи  “Милун Ивановић” у Ушћу,  родитељима је представљена  могућност да ће  сва деца са овог подручја,  од септембра месеца имати прилику да гимназију похађају у свом крају.

- рекламе -

Састанак са ученицима и родитељима из основних школа у Ушћу, Студеници и околних места, одржао је  градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, начелник Школске управе Краљево Миљојко Луковић, директор Гимназије Мирослав Видић и директорка ОШ „Милун Ивановић“ Силвана Васић и предочили присутнима све предности отварања овог одељења у Ушћу.

“Имали смо подршку Града, Министарства, школа је обезбедила материјално-техничке услове,  пуно добре воље свих релевантних субјеката али интересовања није било.” – рекла је за наш портал Силвана Васић директорка ОШ “Милун Ивановић” из Ушћа.

- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТИСКЉУЧЕЊЕ СТРУЈЕ ЗБОГ РАДОВА НА МРЕЖИ
СЛЕДЕЋА ВЕСТРЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТЕВА У ДЕВИЋИМА
0 0 votes
Article Rating
2 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Ratko Dugalić

Nema dovoljno dece ili je drugi razlog

Nikola Sremuš

Pa naravno, deci je dosta Usca hoce malo da se „dohvate asvalta“