НОВИ СПОРТСКИ ДИРЕКТОР ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

0

БЕОГРАД – Некадашњи првотимац црвено-белих био је један од највећих критичара рада на Маракани у претходном периоду, а поједини моћни људи блиски Црвеној звезди убеђени су да ће бивши репрезентативац увести ред у функционисање омладинског погона.


После вишенедељних преговора са Управом клуба и генералним директором Звезданом Терзићем бивши везиста Црвене звезде и репрезентације Србије Драган Младеновић прихватио је функицију директора омладинске школе црвено-белих.

Он је до пре две године радио као тренер у омладинској школи, али је са нашег највећег стадиона отишао након сукоба са Срђаном Васиљевићем, кога је и наследио на овој функцији.

Младеновић је био је један од највећих критичара рада на Маракани у претходном периоду, а поједини моћни људи блиски Црвеној звезду убеђени су да ће бивши репрезентативац увести ред у функционисање омладинског погона. Од новог директора се очекује да доведе стучан кадар и да спречи утицај менаџера на младе играче.

Младеновић је током рада у Звезди тренирао генерацију рођену 1996. године, међу којима су били златни омладински репрезентативци Марко Грујић и Вукашин Јовановић, а том тиму прикључио је и годину дана млађег Луку Јовића.

Да подсетимо, Драган Младеновић (1976) је родом из Ушћа на Ибру и каријеру је започео у  локалном фудбалском клубу Раднику.

 

ИЗВОР ИНФОРМАЦИЈЕ : mozzartsport.com/

ПРЕДХОДНА ВЕСТСТУДЕНИЦА И ГОКЧАНИЦА ОСТАЈУ БЕЗ АУТОБУСКОГ ПРЕВОЗА!?
СЛЕДЕЋА ВЕСТПОЧЕЛА СЕЗОНА БЕРБЕ МАЛИНЕ И У НАШЕМ КРАЈУ