ОДЛУКА О ОДРАЂИВАЊУ НАЗИВА ТРГОВА И УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА КРАЉЕВА

6

На седници одржаној крајем 2018. године, Скупштина града Краљева донела је одлуку о одређивању назива тргова и улица на територији град Краљева.


Овом одлуком одређују се називи улица и засеока у сваком селу на територији града Краљева. Тако да ће поред градске средине и свако село у краљевачкој општини у будуће имати називе улица.

Списак и називе можете погледати у службеном листу града Краљева од стране број 83, кликом на линк ОВДЕ.

ПРЕДХОДНА ВЕСТМАЛИНАРИ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ ДОНЕЛИ ОДЛУКУ ДА СЕ ПРИДРУЖЕ ПРОТЕСТИМА У БЕОГРАДУ (ВИДЕО)
СЛЕДЕЋА ВЕСТСВЕТОСАВСКА НЕДЕЉА БИЋЕ ОБЕЛЕЖЕНА У СТУДЕНИЦИ И УШЋУ
0 0 votes
Article Rating
6 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Studeničanin

Da li je neko konsultovao meštane ovih sela? Da li je neko pitao ljude iz Studenice oko naziva imena u svojim selima ili je Savet Mesne zajednice samoiniciijtivno nabacao onako, ofrlje šta im je palo na pamet?

Studenko Studeničić

Bravo za „genijalne“ nazive ulica u Studenici. Titogradska ulica u selu Brezova. Ko je ovo dodeljivao nazive baš me zanima, koji genije? Mesna zajednica ili neko iz Kraljeva?

Nikola Sremuš

I sta sad, sad ce opet neko da placa zamenu adrese u licnim kartama. Jos jedna pljacka gradjana. A ti narode i dalje cuti i jedi sendvice.

Milena

Da, sva dokumenta se menjaju. Podnosi se neki zahtev u opštini. Naravno, plaća se neka taksa i za to. Bar tako je bilo kad su nama promenili naziv ulice pre par godina

Mira Radovanović

Moje mesto ..Gdesam rođena najjj Lepše ???

Milan Jovanović

Po selima nazivi kao da smo u Beogradu. Kneza Višeslava, Petra Kočića, Milana Rakića… Baš me zanima koliko ovih seljaka zna ko su ti ljudi a živeće u ulici sa njihoviom imenom. ?