ОДЛУКА О ОДРАЂИВАЊУ НАЗИВА ТРГОВА И УЛИЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА КРАЉЕВА

6

На седници одржаној крајем 2018. године, Скупштина града Краљева донела је одлуку о одређивању назива тргова и улица на територији град Краљева.


Овом одлуком одређују се називи улица и засеока у сваком селу на територији града Краљева. Тако да ће поред градске средине и свако село у краљевачкој општини у будуће имати називе улица.

Списак и називе можете погледати у службеном листу града Краљева од стране број 83, кликом на линк ОВДЕ.

новији страији највише гласова
Обавештење
Mira Radovanović
Гост

Moje mesto ..Gdesam rođena najjj Lepše ???

Studenko Studeničić
Гост

Bravo za „genijalne“ nazive ulica u Studenici. Titogradska ulica u selu Brezova. Ko je ovo dodeljivao nazive baš me zanima, koji genije? Mesna zajednica ili neko iz Kraljeva?

Nikola Sremuš
Гост

I sta sad, sad ce opet neko da placa zamenu adrese u licnim kartama. Jos jedna pljacka gradjana. A ti narode i dalje cuti i jedi sendvice.

Milena
Гост
Milena

Da, sva dokumenta se menjaju. Podnosi se neki zahtev u opštini. Naravno, plaća se neka taksa i za to. Bar tako je bilo kad su nama promenili naziv ulice pre par godina

Studeničanin
Гост
Studeničanin

Da li je neko konsultovao meštane ovih sela? Da li je neko pitao ljude iz Studenice oko naziva imena u svojim selima ili je Savet Mesne zajednice samoiniciijtivno nabacao onako, ofrlje šta im je palo na pamet?

Milan Jovanović
Гост

Po selima nazivi kao da smo u Beogradu. Kneza Višeslava, Petra Kočića, Milana Rakića… Baš me zanima koliko ovih seljaka zna ko su ti ljudi a živeće u ulici sa njihoviom imenom. ?