ПОМОЗИМО МИЛОШУ, БОРИ СЕ СА ОПАКОМ БОЛЕШЋУ И НЕМАШТИНОМ

1

ПРОКУПЉЕ – Породица Стојановић из Прокупља већ се десет година бори за Милошево здравље и могућност да живе као сав нормалан свет.


Милош је имао прву операцију 13. октобра 2004. године на Клиници за максилофацијалну хирургију на ВМА у Београду, када му је одстрањен тумор са једне стране вилице. У марту 2013. му је дијагностикован тумор и на другој страни вилице.

Због тога је имао и другу операцију, а има и проблеме с коштано-зглобним системом због чега је имао и операцију колена. Данас тешко хода, и константно трпи јаке болове који му онемогућавају нормално функционисање.

Како трпи болове због болести, Милош трпи и глад. Његови родитељи немају новца како би му обезбедили нормалан живот, али ни довољно хране.

“Нас троје једе пола хлеба и то је све што можемо да купимо. Новца више немамо” – испричао је Милошев отац Горан Стојановић који, како каже, „гребе рукама и ногама“ да обезбеди и основне потребе.

Милош је био одличан ђак и завршио је Техничку школу у Прокупљу и то смер за компјутерско конструисање. Како би му се макар мало смањили болови неопходно му је бањско лечење, али његови родитељи тренутно о томе могу само да сањају.

“Мој син је гладан и болестан. Нас троје живимо од 15.000 динара, ми не знамо коме више да се обратимо, али знамо да је њему потребна помоћ. Сада је сам и трпи велике болове, не може да изађе из куће и због тога је изгубио и другове” – рекао је отац.

Ако сте у могућности, Стојановићима би значило било каква материјална помоћ!

 

Жиро-рачун за помоћ Милошу Стојановићу:

Agricole banka:

330-4700100324934-62

За уплате из иностранства:

Instructions for customer transfers EUR

correspodent is:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN RS35330473020129756036

Miloš Stojanović Donja Konjuša BB Serbia

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola Sremuš

Ajde ovi sto su onomad sprcali pare i glasali za Kiju i Lunu i Grand neka sad pomognu.