-15 C
Kraljevo
уторак, 25. јануара 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ПОНОВО СА ВАМА, НОВИ “СТУДЕНИЦА ONLINE”!!!

  - маркетинг -

  СТУДЕНИЦА – Драги пријатељи, овом приликом  желимо да Вам представимо наш нови портал “Студеница Online” који од данас можете пратити на новој адреси www.studenica.rs .


  Слушајући потребе становништва студеничког краја за свежим и брзим информацијама, 2012. године основан је интернет портал „Студеница Online“. У протеклом периоду активно смо радили на свеукупној промоцији и презентациији овога краја као и информисању становништва о свим актуелностима са овог подручја. Данас смо водећи извор информисања локалног становништва и људи порекла из ових крајева.

  У циљу унапређења наших услуга, у току протеклих месеци активно смо радили на модернизацији наших услуга као и визуелном изгледу нашег пројекта тако да данас, овом приликом желимо да Вам представимо наш нови “Студеница Online”, регистровано јавно гласило које ће  се и у наредном периоду бавити свим оним занимљивостима из студеничког и ибарског краја.

  Већину објављених информација потписује наш новинарски тим, али догађаји налажу да се објављују и информације из других извора тако да ћемо се и у наредном периоду трудити да оправдамо Ваше поверење које нам указујете.

   

  РЕДАКЦИЈА

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Dejan M.
  Dejan M.
  4 године пре

  Bravo svaka čast. Najbolji ste!

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -