РАДНА АКЦИЈА СТУДЕНИЧКИХ ФУДБАЛЕРА

0

Паузу у првенству студенички фудбалери искористили су да организују радну акцију и уреде игралиште и клупске просторије


И кад не играју утакмице фудбалери Студен Витеза из Студенице користе  слободно време како би се окупили  и уредили своје игралиште и тако показали колика је љубав и приврженост  свом фудбалском клубу.

У дане викенда око десетак студеничких фудбалера окупило се на фудбалском игралишту “Лука” у Студеници  како би уредили клупске просторије и свлачионице. Како су клупске просторије остале не завршене у време изградње, ови момци су  се јуче самоиницијативно латили мешалице и колица и одрадили бетонске радове.

Захваљујући неколицини спонзора који су донирали материјал ови момци јуче су колико толико уредили своје просторије и истичу да би волели када би били у могућности да комплетно уреде свлачионице али за то је потребно средстава које они немају јер ово раде из љубави према месту и клубу, где чак и сами сносе трошкове путовања и такмичења.

„Годинама је ово овако стајало и јуче смо коначно организовали акцију и мало средили свлачионице“ – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE,  Милош Балтић фудбалер Студен Витеза.

Да подсетимо, ова сезона је била најуспешнија од оснивања клуба из Студенице и забележени су одлични резултати а ови момци обећавају да ће тако наставити и у будућности.