РАДНИК ПОБЕДОМ НА ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ; МИНЕРАЛ ПОРАЖЕН ОД БОГ. БАЊЕ; ДЕБАКЛ СТУДЕНИЧАНА

5

КРАЉЕВО – Радник “засео” на лидерску позицију, у дербију Бог Бања подбедила на Рудну, још један убедљив пораз Студеничана на свом терену.


  • У оквиру 6. кола Окружне лиге ФСРО, фудбалери Радника из Ушћа у комшијском дербију на свом терену савладали су екипу Рудара из Баљевца, резултатом 3:0. Овом победом фудбалери Радника запосели су лидерку позицију на табели. У наредном колу Радник ће гостовати у Јошаничкој бањи екипи Гранита.
  • У оквиру 6. кола међуопштинске лиге ФСРО, у комшијском дербију фудбалери Минерала 2015 на Рудну су поражени од екипе Богутовачка бања, резултатом 1:3. У наредном колу Минерал гостује у Цветкама екипи Јово Курсула док ће екипа Бог. бање на свом терену дочекати краљевачки Металац.

  • У оквиру 2. кола Градске лиге група “Ибар”, фудбалери Студен Витеза су на свом терену убедљиво поражени од екипе Коштам Поље из Делимеђа, резултатом 0:4. У наредном колу Студеничани ће бити слободни пошто је екипа Врњци иступила из даљег такмичења.
новији страији највише гласова
Обавештење
Fudbaler
Гост
Fudbaler

Loša atmosfera među Vitezovima, neće daleko dogurati. Igrači mlaki, nezainteresovani. 7 primljenih golova u dve utakmice i to na svom terenuuz 0 datih govori sve. Šta će biti kada se bude gostovalo? Svaka čast za Radnik.

Dimitrije Heleta
Гост

Govori bre Srpski!
Lider, debakl, čobanijada…

Milan Jovanović
Гост

Nego šta je ovo nego srpski??? Jesi ti čuo prijatelju da naš predsednik kaže da smo mi „LIDERI U REGIONU“? Jesi čuo, ne zameraš njemu a ovde zameraš. Kad on kaže onda je to tako ?

Dimitrije Heleta
Гост

Milan Jovanović
Govori kako se govori u tvom regionu, nemoj da se “praviš Englez.”

Milan Jovanović
Гост

Dimitrije Heleta Ja slušam svog predsednika a tebi ako se ne sviđa kako on govori, ko te šiša? On koristi tu reč i tako jeste a ti nemoj da se praviš da si „veći Papa od Pape“. I nemoj mnogo da Srbuješ po Fejsu ?