РУДЊАНИ НАЈБОЉИ НА МЕМОРИЈАЛНОМ ТУРНИРУ У ЧАЧКУ

3

ЧАЧАК – ФК Минерал 2015 са Рудна победник је овогодишњег меморијалног турнира “Слободан Боле Вујадиновић” у Коњевићима.


Протеклог викенда на игралишту ФК Јединство из Коњевића одржан је пети по реду меморијални турнир “Слободан Боле Вујадиновић”. На турниру су учествовале четири екипе а титулу најбољих понели су фудбалери са Рудна.

У полуфиналној утакмици фудбалери Минерала савладали су домаћина турнира, екипу Јединство Коњевићи резултатом 2:0, да би у финалу након извођења једанаестераца били бољи и од екипе Ракова. У регуларном току било је 1:1.

Поред домаћина турнира Јединства из Коњевића, Минерала 2015 са Рудна, Ракова из истоименог места, четврти учесник турнира била је екипа Младост из Прељине.

За најбољег голмана турнира проглашен је Јовица Савић (Минерал 2015) док је и капитен Рудњана Оливер Ивановић изабран за најбољег играча турнира.

“У ову такмичарску сезону улазимо са великим амбицијама. Екипа је подмлађена са пуно младих играча са Рудна и околних села, као и пар искусних играча. Нови тренер Ранко Букара увео је много новитета у игри што се видело и на турниру у Чачку. Надамо се да ћемо следеће сезоне играти Окружни ранг такмичења” – каже за Студеница Online, Марко Чоловић првотимац Минерала.

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Stanisa Colovic

I on piše bravo majstore

Ljubica Vucetic

Čestitke pobednicima i sve pohvale⚽?

Milka Danilovic

Bravo Rudno