СКИ СЕЗОНА НА КОПАОНИКУ ЗАВРШАВА СЕ 18. АПРИЛА

0
- рекламе -

СКИ СЕЗОНА У СКИ ЦЕНТРИМА КОПАОНИК, СТАРА ПЛАНИНА И ТОРНИК ТРАЈАЋЕ ДО 18. АПРИЛА САОПШТЕНО ЈЕ ИЗ СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ


Скијаши и бордери ће имати прилике да закључно са 18. априлом уживају у великој количини снега, одлично припремљеним стазама и идеалним условима за зимске спортове. До краја сезоне важи и попуст од 30 посто на цену ски карата, а веб шоп је и даље активан за све оне који желе да искористе додатни попуст од 5 посто и бесконтактно купе карту.


У ски центру Копаоник тренутно ради 24 ски стаза, 16 ски путева и 11 ски инсталација, а висина снега на стазама је до 70 центиметара. На скијалишту на Старој планини раде стазе Јабучко равниште и Бабин зуб, а у овом центру на стазама има између 50 и 80 центиметара утабаног снега. Ски центар Торник ће радити све до 18. априла, ако временски услови то буду дозвољавали. У овом скијалишту су на располагању 4 стазе на којима има до 30 центиметара утабаног снега.
Радно време сва три ски центра је од 8.30 до 16 часова. Гондола Брзеће – Мали Караман на Копаонику ради сваког дана од 8.30 до 16 часова.
Подсећамо да је скијашка сезона у Србији почела 3. децембра на Копаонику, а наког овог скијалишта са радом су почели и ски центри Стара планина и Торник. Од почетка ски сезоне, Скијалишта Србије су радила пуним капацитетом без прекида у раду, уз строго контролисање и поштовање епидемиолошких мера.

- рекламе -

 

СКИЈАЛИШТА СРБИЈЕ

- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТКАКО ДОБИТИ БЕСПЛАТНУ САДНИЦУ?
СЛЕДЕЋА ВЕСТПРЕМИНУО ЈЕДАН ОД НАЈСТАРИЈИХ СТУДЕНИЧАНА СТАНИША БОГОЈЕВИЋ