СРЕЋА УЗ НОВОСЕЛЦЕ

0

НОВО СЕЛО – Десетковани пионири Радника из Ушћа  нису имали среће у Новом Селу. У предпослњем колу I пионирске лиге  јуче су поражени од екипе Омладинац резултатом 3:1.


Да је у 78. минуту лоб ударац са 17 метара Радомировић Лазара завршио у мрежи уместо на пречки и да је „петлић“ Тошић умео одбитак да угура у празан гол, Радникови пионири би донели тај заслужени бод кући. Овако… Омладинац – Радник 3:1.

Радник десеткован, што оправдано, што неоправдано излази на мегдан Новоселцима са  3 петлића у првих 11 и без једне резерве. Домаћи тим то користи и головима и 5. и 18. минуту долази до два гола предности. Тада креће игра Радникових играча, стварају се шансе за гол али мрежа домаћина остаје нетакнута до 35. мин после корнера и гола Радомировић Лазара. 

Друго полувреме доноси доста шанси на обе стране, Ердоглија Богдан бриљира на голу Радника. И када се очекивао крај, Радник је имао шансу описану на почетку, и из контре домаћи играчи долазе до пенала. Голман Ердоглија, чита шут и одбија лопту у корнер. Домаћи изводе корнер и лопта је дошла до ивице 16 метара где долази до контакта једног Радниковог и противничког играча који пада и судија по други пут показује на белу тачку за мање од 1 мин. Сигуран са 11 метара овога пута је био голман домаћих. По поласку са центра утакмица је завршена. Време за игру хладно и кишовито, терен у веома лошем стању. Радник у задњем колу следеће недеље дочекује Кикер из Грдице…

БР

ПРЕДХОДНА ВЕСТСТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ ИПАК НАСТАВЉАЈУ ТАКМИЧЕЊЕ
СЛЕДЕЋА ВЕСТМАГЛИЧ УГОСТИО “ПОСЕТИОЦЕ ИЗ ПРОШЛОСТИ”