СТУДЕНИЧКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ДРУГУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ ОСВАЈАЈУ 2.МЕСТО НА МЕЂУОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

1

ЧАЧАК – У спортској дворани Младост, у понедељак 5.маја 2015.године одржано је међуокружно првенство основних школа у малом фудбалу за пионире и пионирке. На првенству је учествовало осам најуспешнијих екипа у обе конкуренције, које су освојиле прва места у Моравичком, Шумадијском, Рашком и Златиборском округу.


међуокружно такмичење у чачку

Ученице Основне Школе “Стефан Немања” из Студенице као победнице Рашког округа , другу годину за редом, избориле су право учешћа на овом турниру и поновиле прошлогодишњи успех уласком у финале и освајањем 2.места!

У полуфиналу савладана је екипа О.Ш. “Краљ Петар II” из Ужица, резултатом 4:1, док су у финалу поражене од “домаћина” турнира О.Ш. “Драгиша Мишовић” из Чачка резултатом 2:0 (у полуфиналу победиле О.Ш. “ Вук Караџић” из Крагујевца).

о.ш. стефан немања - студеница

Победници турнира, чачанске школе, О.Ш. “Драгиша Мишовић” (девојчице) и О.Ш. “Ратко Митровић” (дечаци), учествоваће на републичком такмичењу које ће крајем месеца бити одржано на Копаонику.

Првенство је одржано у организацији Савеза за школски спорт Чачка, уз техничку подршку СЦ Младост, а под покровитељством града Чачка и компаније ”Cоcа Cоcа”.

Видео прилог SPORT network-a: http://www.sportnetwork.rs/play/77918/cacak-ugostio-koka-kola-kup

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Raša Happy

Svaka čast devojke!