СТУДЕНИЧКИ ФУДБАЛЕРИ СУТРА КРЕЋУ У БОРБУ ЗА БОДОВЕ

0

СУТРА СЕ НАСТАВЉА ПРОЛЕЋНИ ДЕО ФУДБАЛСКОГ ПРВЕНСТВА У ОКВИРУ ГРАДСКЕ ЛИГЕ КРАЉЕВО


Након зимске паузе сутра почиње пролећни део првенства ФСРО у Градској лиги Краљево. Већ у првом колу  наставка очекује нас и дерби кола који ће се одиграти сутра на пештерској висоравни. У Делимеђу, састаће се другопласирана екипа Студен Витеза из Студенице и трећепласирана екипа Коштам Поље из Делимеђа.

Обе екипе имају амбиције улазак  у виши ранг такмичења и у наставку првенства претендују на сами врх табеле тако да нас сутра очекује прави дерби.

Да подсетимо, у јесењем  делу првенства победу су однели фудбалери из Студенице резултатом 2:0. Тренутна бодовна разлика је три бода у корист студеничке екипе.

73388565_2673446132712880_4829840395372331008_o

“Првенсто се наставља, пред нама је тежак изазов , дерби овог кола и један од дербија читаве полусезоне. Чека нас тешко гостовање   трећепласираној екипи, у Делимеђу. Подсетимо да  је екипа Коштам Поља на свом терену била несавладива препрека  за своје противнике у првом делу полусезоне. Даћемо свој максимум да се   кући  вратимо непоражени.” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE Бобан Ђорђевић, председник ФК Студен Витеза из Студенице.

Почетак утакмице заказан је у 15.30 часова у Делимеђу.

 

Наш портал СТУДЕНИЦА ONLINE и у наставку првенства биће медијски спонзор ФК Студен Витез из Студенице и пратићемо све утакмице овог клуба.