ТЕЛЕФОНСКА ИНФРАСТРУКТУРА У СТУДЕНИЧКОМ КРАЈУ У КАТАСТРОФАЛНОМ СТАЊУ (ВИДЕО)

9

Дотрајала телефонска инфраструктура у студеничком крају налази се у катастрофалном стању.


Након 30 и више година од као је први телефонски апарат зазвонио у студеничком крају, на сеоској инфраструктури практично ништа није обновљено. Дотрајали и иструлели телефонски стубови, већ годинама леже оборени по околним ливадама и шумама, неизоловани и незаштићени проводници урасли у грање, телефонске кутије окачене на стаблима дрвећа или сачињене од пластичних флаша…

Све је то тужна слика која се може видети практично на свакој линији која води ка било ком селу или засеоку у студеничком крају. Док мештани и даље редовно измирују своје телефонске  рачуне,  не крију огорченост на немарност и небригу  предузећа Телеком Србија које како кажу, ништа не предузима како би се ствар покренула са мртве тачке и како би им се омогућио нормалан телефонски и интернет саобраћај.

“Изгледа да њих једноставно ово више и не занима, сматрају да село полако изумире и да им  се не исплати да било шта ураде по овом питању. Наравно, рачуне нам редовно испоручују и то у пуној цени као да смо у неком солитеру са оптичким каблом где је све у најбољем реду.” кажу мештани.

0 0 vote
Article Rating
9 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola Sremuš

Otisle Telekomove pare na Kopernikus, boli njih za vas seljake. Izadjite na brdo pa se dozivajte.

Marko Mladenovic

Svi u poštu organizovano.Šef pošte mora da vas primi.Civilizovano mu obijasnite da mora neko da radi njegov posao.Ako on neće ima ko će.A onda ako nema rezultata idite dalje,do istražnih organa,jeste problem i njih naterati da rade svoj posao ali ovo je dogorelo.

Драган Живковић

И електро,није само телефонска

Studenko Studeničić

Nažalost, interesovanje studeničkog naroda da bilo šta promeni je ravno nuli. Ovde nikoga ništa ne zanima. Zato nam ovako i jeste. Biće nam još gore.

Milan Jovanović

Kako će da ih zanima kad koliko sam ja zapazio ovde samo isti ljudi pišu i ostavljaju komentare na teme. Ostale to verovatno ne zanima. Oni nisu u stanju da izraze svoje stavove ni ovde a kamoli da nešto urade. ?

Nenad Kolencevic

Katastrofalno je u gradu i okolini!. Sns sve unisti.

Sanja Matovic

Joj vrh smo mi ovde u Studenici..???????

Milan Jovanović

Ja bi pre rekao da ste dno.

Radulovic Lou

Kakva vam je Brevina , takvi su vam i svi signali. ( Prolaze kroz branu , cevi , umanjene snage, bez života …)