У КРАЉЕВУ СУТРА ДАН ЖАЛОСТИ

0
- рекламе -

Због трагичне смрти брачног пара Богојевић из Студенице, градоначелник града Краљева Др Предраг Терзић прогласио је уторак 30. јун 2020. Даном Жалости на територији града Краљева


Након обилних падавина које су погодиле Краљево, у уторак, 23. јуна, набујала река Студеница, са којом се спојио и локални поток, заробила је кућу брачног пара Богојевић у селу Ђаково, у засеоку Живичка.

Река Студеница, однела је већи део куће Богојевића, гаражу, помоћне објекте и сву механизацију, а нажалост, седамдесетчетворогодишња Цмиљка и осамдесетједногодишњи Раде Богојевић нису пронађени у објекту.

- рекламе -

Поводом трагичне смрти брачног пара Богојевић у поплавама дана 23. јуна 2020. године, у селу Ђаково, у засеоку Живичка, градоначелник града Краљева др Предраг Терзић донео је Одлуку о проглашењу Дана жалости на територији града Краљева.

Све јавне културне и спортске манифестације заказане за Дан жалости одлажу се, наводи се у саопштењу, У угоститељским објектима на Дан жалости не може се емитовати музика,а електронски медији са подручје града Краљева дужни су да своје садрже прилагоде Дану жалости.

- рекламе -
ПРЕДХОДНА ВЕСТАЛАРМАНТНО: У КРАЉЕВУ 14 ОБОЛЕЛИХ У ЈЕДНОМ ДАНУ
СЛЕДЕЋА ВЕСТПОСЛЕДЊИ ДАН ЈУНА – ПРАВО ЛЕТО