У МИЛОРАДОВОЈ АКЦИЈИ ПРИКУПЉЕНО ПРЕКО 6 000 ЕВРА ЗА УНИНО ЛЕЧЕЊЕ

6

НА ДАН СВ. ТРОЈИЦЕ МИЛОРАД ЧЕШЉАРАЦ БИЦИКЛОМ ЈЕ КРЕНУО ИЗ БЕЧА У СВОЈЕ РОДНЕ БАРЕ КОД УШЋА  НА РУТУ ДУГУ 804 КМ КАКО БИ ПРОМОВИСАО ЗДРАВ НАЧИН ЖИВОТА И ПОМОГАО МАЛОЈ УНИ БИХОРАЦ ИЗ КРАЉЕВА.


После самосталне хуманитарне акције, маратона који је започео 16. јуна у 6 сати ујутру  возећи бицикл из Беча за своје родно село Баре, Милорад Чешљарац својом акцијом успео да прикупи преко 6 000 евра за лечење Уне Бихорац из Краљева.

Није било лако с обзиром да је радио суботу читав дан, спавао само 5 сати и кренуо ујутру за своје родно село Баре али снагом и добром вољом успео је да оствари свој циљ и пробуди веру и наду  у свом народу како би што више људи учествовало у овој акцји.

Милорад не сматра себе јединим херојем, јер како каже, хероји су сви они који су на било који начин учествовали у овом подухвату и у будућности најављује још оваквих акција.

“Када би се увео закон у Србији, да се од сваког примања (плате или пензије) месечно одбије 100 динара за хуманитарне сврхе, мислим да нико неће ниста рећи против за тако малу суму новца . И ако то нигде у свету не постоји, нека наша држава буде узор некој другој држави, па да се Србија похвали таквим стварима” – каже за СТУДЕНИЦА ONLINE, Милорад Чешљарац и неизмерно се захваљује свим који су га предходних седам дана подржавали.

0 0 vote
Article Rating
6 Comments
страији
новији највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Sanja Matovic

Bravo

Milan Jovanović

Svaka čast za Milorada. Što vi objavljujete ovakve vesti kad „niste javi interes stanovništva grada Kraljeva“? ?

Biljana Vranic Mirjanic

Bravo ! Svaka cast !

Sladjana Djurasevic

Veliki humanitarac svaka cast

Mica Dugalić

Bravo Miki!???

Svetlana Teodorovic

Super AKCIJA BRAVO