3 C
Kraljevo
петак, 21. јануара 2022.
More

  Објављено

  Последње вести

  ВЕЛИКИ СНЕГ ПОНОВО ЗАВЕЈАО МЛАНЧАНСКА СЕЛА

  - маркетинг -

  Тек што су  недавно очистили путеве у овом крају, велики снег поново паралисао села на територији месне заједнице Мланча.


  Недавно су мештани мланчаских села били завејани, међутим снег који је ових дана пада поново је блокирао села и засеоке у овом крају. Снежна вејавица, тежак и мокар снег изазвали су доста проблема и у електроснабдевању тако да овај крај већ неколико дана има нередовну испоруку електричне енергије.

  “Таман смо се ослободили оног снега што је пре петнаестак дана падао и очистили путеве кад ево нам га поново је нападао и направио проблеме. Немамо ни струју, час има, час нема и тако већ три дана.” – каже нам средовечни господин из овог села.

  Обилне падавине покидале су напонску мрежу и радници већ неколико дана непрекидно раде како би омогућили несметану и редовну испоруку струје на овом подручју.

  „Мланча као да је проклета ове зиме, пошто новог снега који пада од понедељка има више од 40 центиметара, и то је изузетно тежак и југов, што отежава чишћење. Доста је поломљених стабала која су попадала по путу што додатно отежава чишћење и могућност кретања мештана“ – каже за Студеница Online др. вет. мед. сци. Будимир Васиљевић, Председник месне заједнице Мланча.

  Мештани су за сад самоиницијативно очистили неколико сеоских, некатегорисаних путева док је помоћ из предузећа Путеви Краљево у виду механизације најављена за сутра, речено нам је у месној заједници.

  Магистрални пут Ушће – Ивањица је очишћен и саобраћај се несметано одвија на овој деоници која води према месној заједница Мланча.

  - маркетинг -

  1 коментар

  1 Коментар
  Најстарије
  Најновије Највише гласова
  Уграђене повратне информације
  Погледај све коментаре
  Sanja Matovic
  2 године пре

  Mehanizacija sutra kad okopni i ljudi očiste sami jojjjjjj.

  Последње вести

  - маркетинг -

  Ако сте пропустили

  - маркетинг -